top of page

We Move You

Bij Unimove 'We Move You'. Met meer dan 50 jaar ervaring in verhuizingen bieden wij een breed scala aan verhuisservices voor particulieren, bedrijven, scholen en overheden. Wij bieden de nieuwste expertise, beschikken over een vloot van gespecialiseerde bewegende voertuigen en ervaren opgeleid personeel. Ongeacht de grootte, uw vereisten, hoe dringend of hoe specifiek uw verzoek ook is, wij kunnen het doen!

VERHUIZINGEN

little-girl-playing-in-a-box-4569304.jpg
0 (1).jpg
Construction Plans

INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

Met onze deur-tot-deur-verhuisservices bieden we een breed scala aan oplossingen voor elk aspect van uw verhuizing. Wij bieden alles voor uw verhuizing, van een volledige inpakservice tot verzending en opslag.

BINNENLANDSE VERHUIZINGEN

Verhuizen doe je niet elke dag. Een zorgeloze verhuizing begint bij de organisatie via een betrouwbare partner, de 'Erkende Verhuizer' Unimove. Unimove heeft meer dan 50 jaar ervaring in lokale verhuizingen. Ons principe is kwaliteit. Onze medewerkers zijn volledig opgeleid en zullen voor u een volledig verhuisplan opstellen en uitleggen.

CORPORATE VERHUIZINGEN

Met een bedrijfsverhuizing begrijpen we de noodzaak om de impact op uw activiteiten en productiviteit te minimaliseren. Alles wat vandaag is losgekoppeld, moet morgen operationeel zijn.

DISCOVER MORE
family-unpacking-after-moving-4569340.jp

OVER ONS

Unimove is dé verhuisspecialist voor internationale verhuizing ongeacht de eindbestemming van uw verhuizing. Al meer dan 40 jaar vertrouwen particulieren en multinationals hun bezittingen toe aan onze specialisten en ervaren medewerkers die synoniem staan voor een perfect georganiseerde verhuizing binnen Nederland of waar ook ter wereld. Unimove is geëvolueerd tot een van de leiders in zowel de overzeese verhuizingsindustrie en heeft op een zeer innovatieve manier internationale verhuizingen ontwikkeld tot een interne specialiteit.

2007

Opgericht in het jaar

98%

Klant

Tevredenheids-percentage

130

Aantal landen bediend

DIENSTEN

architecture-blue-sky-buildings-business

MOBILITEITSDIENSTEN

Talentmobiliteit is meer dan alleen mensen en bezittingen verplaatsen; het gaat over het verplaatsen van levens en levensstijlen.

Construction Plans

OPSLAGOPLOSSINGEN

Als u flexibiliteit nodig heeft bij uw verhuizing, biedt Unimove opslagoplossingen die passen bij uw unieke verhuissituatie. Of je nu je spullen moet opbergen terwijl je je huidige huis verkoopt of je spullen opslaat wanneer je in het buitenland werkt, Unimove is er om je te helpen met je opslagservices

Ontvang nu uw offerte !

Met onze videogesprekservice

toppng.com-clipboard-symbol-white-checkl

STAP 1

Plan een gesprek

PngItem_5188874.png

STAP 2

Leid ons rond

36d543e207d507a1e2ec1f8c498d2a2c.png

STAP 3

Ontvang

een offerte

contact

CONTACT

Vragen

Voor vragen of aanbevelingen, bel ons of vul het volgende formulier in

Hoofdkantoor

Andries Copierhof 7, 3059 LM Rotterdam

+31 10 442 2316

Neem contact op

Thanks for submitting!

Hoofdkantoor

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page