top of page
cars-road-vehicles-sky-172074.jpg

VERHUIZINGEN

INTERNATIONALE

VERHUIZINGEN

Met onze huis-aan-huis verhuizingen bieden wij een breed scala aan oplossingen voor elk aspect van uw verhuizing. Wij verzorgen alles voor uw verhuizing, van een volledige inpakservice tot verzending en opslag.

Unimove biedt niet alleen de traditionele zee- en luchtvracht aan. We kunnen ook groupage aanbieden naar veel bestemmingen met een maandelijks vertrek. Deze kosteneffectieve internationale service kan u uitkomst bieden als u geen haast heeft om uw artikelen op de plaats van bestemming te ontvangen.

 

Hoe onderscheiden we ons van andere verhuisbedrijven? Onze sterkste eigenschap is dat we maar 1 aanspreekpunt hebben. Vanaf het opzetten van uw verhuizing met een pre move survey tot en met de uiteindelijke oplevering spreekt u altijd met dezelfde ervaren verhuismanager. Daarom gaat er geen informatie verloren tijdens de overdracht van uw verhuizing.

 

Particuliere verhuizingen

 

 • Wereldwijd netwerk van vertrouwde en speciaal goedgekeurde partners;

 • Douanediensten;

 • Eerste klas service;

 • Persoonlijk contact;

 • (Bonded) opslag.

 

Wij bieden alles wat u nodig heeft

 

 • Uitgebreide verzekering;

 • Wisselkantoor;

 • Concurrerende (bonded) opslagoplossingen.

CORPORATE

VERHUIZINGEN

Met een bedrijfsverhuizing begrijpen we de noodzaak om de impact op uw activiteiten en productiviteit te minimaliseren. Alles wat vandaag is losgekoppeld, moet morgen weer operationeel zijn.

 

In de loop van de tijd hebben we geleerd dat een bedrijfsverhuizing waarbij veel personeel, materieel en specialistische artikelen betrokken zijn, een continu toegewijd on-site management vereist. Wij zijn er sterk van overtuigd dat een toegewijde projectmanager een essentieel ingrediënt is voor een succesvolle verhuizing.

 

Elk van onze klanten krijgt een toegewijde projectmanager die de planning doorneemt, regelmatig vergaderingen houdt in afwachting van de omvang van uw project en de werkschema's bijwerkt. Onze projectmanagers verzekeren u van een flexibele, kosteneffectieve en zelfverzekerde verhuizing tijdens alle aspecten van de verhuizing

 

Onze diensten omvatten:

 

 • Toegewijde projectmanager;

 • Juiste materialen;

 • Beheer op locatie.

BINNENLANDSE

VERHUIZINGEN

Verhuizen doe je niet elke dag. Een zorgeloze verhuizing begint bij de organisatie via een betrouwbare partner, de 'Erkende Verhuizer' Unimove. Unimove heeft meer dan 50 jaar ervaring in lokale verhuizingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit. Onze medewerkers zijn volledig opgeleid en zullen een volledig verhuisplan voor u opstellen en uitleggen.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Om u een volledig verhuisplan en een nauwkeurige offerte te kunnen bezorgen, geven we de voorkeur aan een woningonderzoek om uw volume vast te stellen, het verhuisproces uit te leggen en eventuele uitdagingen te bespreken.Het is dit aspect van onze service waar de relatie is gevormd en waar we onze expertise echt kunnen aantonen.

bottom of page