top of page
cars-road-vehicles-sky-172074.jpg

DIENSTEN

MOBILITEIT

DIENSTEN

Talentmobiliteit is meer dan alleen het verplaatsen van mensen en bezittingen; het gaat over het verplaatsen van levens en levensstijlen.

Maar het runnen van een volledig, kostenefficiënt programma en het verzekeren van een afleidingsvrije verhuizing voor een individuele overnemer kan een uitdaging zijn. Unimove helpt op beide fronten!

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Uw medewerkers kunnen zich concentreren op hun werk en gezin, terwijl wij alle details beheren die essentieel zijn voor hun succesvolle overgang. En we kunnen uw team ondersteunen met een volledig scala aan diensten - van het opstellen van een concurrerend verhuisbeleid tot het beheren van alle aspecten van dat programma met gebenchmarkte praktijken en onze doorgelichte serviceproviders. We hebben het netwerk, de oplossingen en een klantgerichte cultuur om uw uitdagingen op het gebied van talentmobiliteit aan te pakken.

OPSLAG

OPLOSSINGEN

Als u flexibiliteit nodig heeft bij uw verhuizing, biedt Unimove opslagoplossingen die passen bij uw unieke verhuissituatie. Of u nu uw bezittingen moet opbergen terwijl u uw huidige woning verkoopt of uw spullen opslaat wanneer u in het buitenland werkt, Unimove is er om u te helpen met uw opslagbehoeften.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

We slaan uw bezittingen op in onze geklimatiseerde opslagruimte en houden uw spullen ter plaatse totdat u klaar bent om ze weer te ontvangen. Als u klaar bent om uw opgeslagen bezittingen in ontvangst te nemen, zullen we ze voor u verhuizen.

bottom of page